Статии  |  За Лора Йордакиева  |||
Публикувано в сп. “Playboy” – 2006 г.

Лора

   Тя е миньонче от Враца  Но също така и: Магистър по Философия; автор на книги; актов модел и ентусиазиран почитател на Playboy, разбира се.

 

 

   ---

   Фотографии: Цветан Йордакиев

 

   ---

   Бележка: Материала оставен тук е непълен; това е само малка част от него.

Публикувано във в-к “Конкурент” на 06.03.2006 г.

Доживяхме!

   Лора Йордакиева е първата врачанка, която блесна в мартенския брой на Библията за мъже “Плейбой”. Очарователното миньонче е Магистър по Философия и автор на книги за Източна Философия, Йога, Будизъм, Дзен, Аюрведа и Тантра. Работи като консултант по Креативни и Релаксиращи терапии.

 

   ---

   Снимка: Цветан Йордакиев

Публикувано във в-к “Конкурент” на 14.04.2006 г.

Лора Йордакиева показа прелести пред “Плейбой”

Заглавие на специално интервю с Лора Йордакиева във в-к “Конкурент”; интервюто е публикувано на 14.04.2006 г. То е взето от “Конкурент” по повод поява на Лора в сп. “Playboy”.

 

 

   ---

   Бележка: Интервюто е публикувано тук на стр. 5.

 

Публикувано във в-к “Конкурент”на 18.04.2006 г.

От писмата

 

   Добро представяне

   Здравейте журналисти от “Конкурент”!

   Не знам може ли така да се пише и човек да си изрази мнението, но видях мейлите ви и пожелах да изразя заслуженото си възхищение по повод статията ви от днес - 14.04.2006 г. за Лора Йордакиева! Прелест! Как се развълнувах да отворя стр. 9.! Много е хубаво всичко! Снимките, статията, духа на написаното! Този брой ще си го запазя! Искам да знаете, че съм редовен читател на вестника, но това сега ме порази! Да, само една снимка с коментар /от 6 март/ не стигат! /Пазя си и онзи брой!/ Добро представяне! Тази статия е пипана с любов и аз изпитвам трепет да препрочитам написаното!

Ради, 32 г., Враца

 

   Здравейте! Браво! 10-ка за момичето от средата на днешния ви брой! Това е повече от очевидно Махатмадеви, която е наистина известна за нас с книгите си и с интерес я гледаме и в Плейбой! А също така и в интернет. Тук интервюто е супер! Визията на Лора като актов модел е впечатлителна! Мога само да ви поздравя, че сте се сетили да я покажете и да направите интервю! И другия път – повече снимки!

   Вече съм ваш фен до гроб!

Пирин Николов, 32 г.

 

   Евала! Само тя! Само Лора Йордакиева! Как я намерихте?! Колко чаках и при вас нещо за нея! След онзи материал от март при вас, аз се сетих, че това е напомняне за нещо по – голямо и ето на, дочаках го! Толкова е хубаво, че знаете какво искаме ние! Естествено и книгите на Лора и въпросите за Източната Философия, много ни вълнуват, но мен лично ме интересува Арт фотографията. По тоя повод, поздравете фотографа! Поздравете и репортерката си, дето е намерила Лора! Ще продължавам да ви чета, защото имате винаги много хубави статии!

Х. Х., читател на “Конкурент”

Публикувано във в-к “Конкурент” на 20.04.2006 г.

От писмата

 

   Браво на вас!

   Здравейте, “Конкурент”!

   Пиша ви за петъчния брой на вестника и онзи готин материал за Лора Йордакиева. Чудесно! Как сладко сте се справили! Браво за репортерката и за фотографа, но най – вече – на Лора! Какво нещо само! Грабнаха ме снимките. Очарован съм, е меко казано! Къде мога да прочета още за това момиче? Защото отговорите й в интервюто ни показват, че това девойче, освен, че е екстра, умее да мисли и да се изразява! Аз съм й фен! Ако има фен клуб на Лора, пишете!

   Интересува ме и къде в интернет мога да намеря нейни снимки.

Добромир Цеков, Враца

 

   Върха сте!

   Здравейте!

   Много се развълнувах, като купих вестника днес, защото видях публикация за Лора Йордакиева. Имам две нейни книги и ме интересува Източната Философия и Будизма. Но вие наистина ни представихте Лора различна! Да, тя умее да бъде различна! Ще следя за нейни книги още по – внимателно. Защото е истина – актовите й снимки не я отричат като духовно лице, а ни карат да сме още по – луди за материалите на Лора, дори да са малки статийки. Интервюто в “Конкурент” е страхотно, върха сте, казвам ви! Знаете ли, къде мога да видя още снимки на Лора? Вече не искаме само да я четем, а и да я гледаме искаме!

   Обичам ви, заради това, че сте пуснали този материал!

Атанас, Враца

 

   Брой трепач!

  Този брой на “Конкурент” е трепач! Това нещо в средата на вестника, се казва истинска гордост и врачанска прелест! Браво за интервюто и снимките с Лора Йордакиева! Чудесно е, че ни представяте това красиво и нестандартно момиче!

Читател от Враца