Блог  |  Актуални теми  ||||
АНОТАЦИЯ

   Администратор и Автор на сайта - © Цветан Йордакиев.

 

   Редактор, Автор на темите, Модел на снимките - © Лора Йордакиева.

 

   Сайта отразява дейностите и част от житейският творчески път на Лора Йордакиева – Махатмадеви.

 

   Помощен екип – в случай на необходимост, за направата на дадени материали, могат да бъдат поканени подбрани лица, предимно от елита около Махатмадеви.

 

   Част от материалите на сайта тук, са подготвени от К. К. - Кала и Л. А. – двама от съратниците, учениците и най – верните последователи на Махатмадеви, които с радост се включиха да помогнат, (особено при написването на някои базисни материали и събирането на важни фотографии).

 

   Материалите в сайта основно, са дело на самата ©  Лора Йордакиева – Mahatmadevi; фотографиите – на © Цветан Йордакиев, (известен във фотографските среди като StopTime /а по – назад във времето е ползвал и псевдонима Maharishi/).

 

   Сайта е изработка на ©  Цветан Йордакиев.

 

 

   Авторското право на всичко публикувано като материали на този сайт и авторското право на самият web – сайт, е на: © Лора Костова Йордакиева и на © Цветан Емилов Йордакиев.

 

Любима снимка
Избран афоризъм

"Моето състояние е блус. Аз се разтварям в сантимент. Аз съм само любов!" – (Махатмадеви).

Книголюбие
Ако си отворил този прозорец, значи ти се чете нещо истинско и търсиш предложение наистина с вкус. Не си объркал съветника! Той (тя) се казва Лора Йордакиева и ще предложи за теб много добра литература. Просто виж!
 
Препоръчано за периода:

"Мъдростта на несигурността" – Алън Уотс

Джубокс
Ако си бръкнал в музикалната кутия, значи си на вярното място! От тук, Лора Йордакиева препоръчва за теб музика, която е класна!
 
Препоръчано за периода:

"Girl on Fire" - Alicia Keys

Киномания
Ако си влязъл на това място, определено си уцелил, защото от тук, Лора Йордакиева дава предложения за филми, които да гледаш и да оставаш доволен, че не си загубил 2 часа от своят живот напразно!
 
Препоръчано за периода:

"Флашданс"