Книги  |  Горещи въпроси - актуални отговори - (сборник с алтернативни мнения на житейски теми)  ||||
Представяне на книгата “Горещи въпроси – актуални отговори” -
(сборник с алтернативни мнения на житейски теми)
Книгата има издание през 2008 г.

   Изданието включва:

   ¬ Публикувани статии на Лора Йордакиева във в-к “Конкурент”

   ¬ Публикувани отговори (по въпроси за живота) в рубриката на Лора Йордакиева – “Горещи въпроси” във в-к “Конкурент”

   ¬ Неиздавани материали във вестника, направени за читателите, които са потърсили авторката, след като тя е прекратила публикациите си към в-к “Конкурент”

   ¬ Актуални алтернативни отговори на житейски въпроси

   ¬ Интервю от Лора Йордакиева, взето за в-к “Конкурент”

   ¬ Афоризми и мисли на Махатмадеви, събрани от някой нейни предишни издания

 

   Публикацията представлява сборник с материали на авторката Лора Йордакиева, които са били издавани във в-к “Конкурент” и които засягат пряко отговори на теми от живота – (разглеждат се социални проблематики), т.е. това са отговори за въпроси от чисто житейски и психологически характер, но са пречупени през призмата, философията и разбиранията на Лора Йордакиева, (тъй като питанията са били отправени към нея). Сборника съдържа и неиздавани материали във вестника, направени за читателите, които са потърсили авторката, след като тя е прекратила публикациите си към в-к “Конкурент”.

   Изданието е насочено към по – комерсиалният кръг от хора, които са потърсили Махатмадеви за отговори на лични социални - битови въпроси, но авторката прави и това свое издание в един от стиловете на свойте публикации – като философска монография - публицистика, гарнирана с много богати и съдържателни сентенции.

   Изданието е независимо от “Конкурент” и е съставено от авторката, след като тя прекратява публикациите си към вестника и обобщава и събира статиите си към в-к “Конкурент” в тази книга като колекция за свойте почитатели и за хората, които живо се интересуват от книгите, статиите, лекциите и изцяло творбите на Махатмадеви.